REFERENDUM CONSTITUTIONAL 2

Dupa smekeria facuta la alegerile Presedintelui tarii, AIE vine cu o alta solutie ingenioasa. Dupa ce Referendumul organizat in 2010 a esuat lamentabil, baietii ce au crescut ku zviozdocika la piept, au hotarit sa mai incerce o data poporul de minte. De data asta se vor asigura sa dispara pragul electoral pentru a nu mai avea surprize neplacute.
Dar cit de cinic trebuie sa fii pentru a veni cu asa o inititiva imorala, in afara oricaror principii democratice, doar pentru a mai ramine la tita puterii inca 1-2 ani? Aceatsa demonstreaza talia politicienilor pe care ii avem, baieti de cartier care isi gatesc valizele, dar le vreau pline la plecare.
NU ESTE NORMAL SA SCHIMBI REGULILE JOCULUI IN TIMPUL JOCULUI, toti o stiu. Ce ar fi fost daca comunistii in 2009 faceau acelasi pas? Nu cred ca comunistii sint mai corecti in comparatie cu alianta, iar in 2009 erau in pragul unui faliment de tara, masele erau prea agitate si au decis sa cedeze puterea pentru o perioada de tranzitie, pina vor mai veni bani din exterior, partidele liberale se vor compromite singure si la momentul oportun, ne vom trezi iarasi cu tkaciuk si voronin care vor salva tara (si Napoleon a intrat in Moscova pentru a pierde razboiul).
Cel mai grav este ca nu avem alternativa la moment, pe valul anticomunist, exploatat la maxim, sintem nevoiti sa alegem raul mai mic.

Lasă un comentariu